Suche

Tisková informace #Elektrické nářadí
Sdílet tiskovou informaci

Akumulátorová hustilka pro volný čas a sport: Bosch EasyPump – kompaktní a všestranná

Mini kompresor pro řadu aplikací

  • Jedna z nejlehčích akumulátorových tlakových hustilek na trhu
  • Ideální na nafukování pneumatik (na automobil, motocykl, jízdní kolo), míčů i menšího vybavení na vodní sporty
  • Nafukování až do 10,3 baru s funkcí průběžného měření a automatického zastavení
Pavel Roman

Pavel Roman >

X

Pneumatika je prázdná a čerpací stanice je příliš daleko? Práce s ruční hustilkou je příliš namáhavá? Nová EasyPump od společnosti Bosch – 430 gramů lehká a mimořádně kompaktní – je řešením do domácnosti i na cesty. Díky ergonomickému designu s obzvláště tenkou rukojetí padne tato akumulátorová hustilka pohodlně do ruky a je připravena k okamžitému použití. EasyPump je vhodná pro huštění různých pneumatik, jako jsou pneumatiky jízdních kol, automobilů a motocyklů, stejně jako míčů od fotbalových až po basketbalové, a také snadno nafoukne plavecké kruhy nebo vodní míče – bez nutnosti nafukování ústy. Na rozdíl od běžných tlakových pump jsou všechny potřebné adaptéry umístěny přímo v rukojeti, a jsou tak vždy po ruce. Ať už se jedná o jehlový adaptér, adaptér pro francouzské ventily/presta ventily běžné na silničních kolech nebo objemový adaptér pro plavací kruh a míč do vody – všechny mají své místo. Kromě toho je EasyPump přesně nastavitelná pro každou aplikaci: Funkce Autostop zajišťuje, že je vždy dosaženo přesně požadovaného tlaku vzduchu.

Snadná manipulace pro aplikace do 10,3 barů

Cílovou hodnotu lze přednastavit a uložit v barech, PSI nebo kPa. Maximální tlak je 10,3 baru, 150 PSI nebo 1 050 kPa, a proto je vhodná i pro pneumatiky silničních kol, které vyžadují nejvyšší tlak 8 barů a více. Použití je velmi jednoduché: Všechna nastavení lze snadno provést pomocí přehledných tlačítek a dobré čitelnosti znaků na velkém displeji. Zobrazena je cílová hodnota a aktuální tlak, zvolená jednotka tlaku a stav nabití akumulátoru. Kromě automatického procesu nafukování lze hustilku samozřejmě používat i bez nastavení cílové hodnoty pomocí ručního spuštění/zastavení.

Její LED světlo zajišťuje, že ventily jsou dobře viditelné i v tmavém prostředí, a proto je snadnější je připojit k přístroji.

Mobilní přístroj s vysokou kapacitou na jedno nabití akumulátoru

Díky délce pouhých 215 mm se EasyPump vejde do každé sportovní tašky, brašny na kolo a do každé přihrádky. Vzduchová hadice je potažena textilií, a je tak odolná proti případnému zlomení nebo přetržení. Navíc se může otáčet o 360 stupňů, což usnadňuje přístup do úzkých míst. Na jedno nabití akumulátoru můžete například nahustit šest pneumatik trekingového kola z 0 na 4,5 baru nebo pět pneumatik automobilu střední třídy z 2,0 na 2,5 baru. Díky nabíjecímu kabelu USB-C lze EasyPump nabíjet také v autě, z notebooku nebo prostřednictvím powerbanky.

EasyPump je v prodeji od února 2021. Všechny ceny jsou nezávazné doporučené ceny včetně aktuální DPH.

Technické údajeEasyPump
Kapacita akumulátoru3,6 V
Max. tlak10,3 barů/150 PSI/1050 kPa
Průtok vzduchu při 0 bar10 l/min
Funkce AutostopAno
Max. počet pneumatik na jedno nabití akumulátoru (z 2,0 do 2,5 bar, 205/55R16) / doba 5 / Ø 2:43 min/jedna automobilová pneumatika
Max. počet pneumatik jízdního kola na jedno nabití akumulátoru (z 0 na 4,5 baru, trekingové kolo, 28 palců x 1,5 palce šířky)/ doba6 / Ø 2:08 min / pneumatika jízdního kola
Max. počet míčů na jedno nabití akumulátoru (z 0 do 0,8 bar, fotbalové míče velikost 5) / doba38 / Ø 0:55 min / míč
Nabíjecí port / délka nabíjecího kabeluUSB-C / 1 m
Rozměry (délka x šířka x výška) / délka vzduchové hadice215 x 49,2 x 106 mm / 240 mm
Hmotnost0,43 kg
Rozsah dodávky/doporučená maloobchodní cena včetně 21% DPHPřístroj v krabici s látkovým sáčkem, nabíjecím kabelem USB-C, jehlovým adaptérem, adaptérem pro francouzský ventil a objemovým adaptérem: 1 889 Kč

Změny jsou vyhrazeny.

Kontakt pro novináře:
Adéla Lišková
Tel.: +420 728 360 250
Email: Adela.Liskova@cz.bosch.com

Robert Bosch Power Tools GmbH, divize skupiny Bosch, je světovou jedničkou na trhu elektrického nářadí, zahradního nářadí, příslušenství a měřící techniky. V roce 2022 dosáhla tato divize se svými 20 000 zaměstnanci obratu 5,9 miliard eur, z čehož 90 procent získala mimo území Německa. Se značkami jako jsou Bosch a Dremel se divize zaměřuje především na potřeby uživatelů a silný inženýrský vývoj. Jádrem úspěchu je síla a rychlost inovací: V roce 2024 se divize Elektrické nářadí chystá uvést na trh více než 100 inovací ve všech čtyřech segmentech: Elektrické nářadí, Zahradní technika, Příslušenství a Měřicí technika.

Bosch Group je mezinárodní společnost nabízející technologie a služby s přibližně 428.000 zaměstnanci po celém světě (stav: 31.12.2023). Obrat firmy za rok 2023 dosáhly podle předběžných čísel hodnoty více než 91,6 miliard eur. Aktivity Bosch Group se dělí do čtyř obchodních oblastí: Mobility, Průmyslová technika, Spotřební zboží a Energetika a technika budov. Jako přední společnost v oblasti Internetu věcí, Bosch nabízí inovativní řešení pro chytré domácnosti, chytrá města, propojenou mobilitu a propojený průmysl. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Díky své kompetenci v oblasti senzoriky, softwaru a služeb a také vlastního IoT cloudu je firma schopna nabídnout svým zákazníkům propojená řešení nad rámec domény od jednoho dodavatele. Strategickým cílem Bosch Group je přinášet inovace pro propojený život. Ty buď disponují umělou inteligencí (AI) nebo jsou vyvíjeny nebo vyráběny s její pomocí. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Stručně řečeno, Bosch vytváří technologie, které jsou „Stvořené pro život“. Skupina Bosch zahrnuje společnost Robert Bosch GmbH a přibližně 470 dceřiných a regionálních společností v cca 60 zemích. Po započtení prodejních a servisních partnerů pokrývá globální vývojářská, výrobní a obchodní síť společnosti Bosch téměř všechny země. Základem budoucího růstu společnosti je její inovační síla. Ve 136 pobočkách po celém světě zaměstnává Bosch přibližně 90 000 pracovníků ve výzkumu a vývoji, z toho zhruba 48 000 softwarových inženýrů.

Více informací na www.bosch.com, www.bosch.cz, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.cz, twitter.com/BoschPress.

Stále hledáte něco?